• Dolar
    32.418
  • Euro
    34.851
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°
02:24

İmsak'a Kalan Süre

BALIŞEYH'TE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

Balışeyh’te bayramlaşma programı Belediye Başkanı Hilmi Şen öncülüğünde çok sayıda partili ve vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti. İlçede adeta çifte bayram sevinci yaşandığını belirten Hilmi Şen; Balışeyh’te 15 yılın ardından, artık hizmet döneminin ba


Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi ŞEN Ramazan Bayramı münasebetiyle belediye personeli ve hemşehrileriyle belediye makamında biraraya geldi. Kutlamaları ve tebrikleri kabul eden Hilmi Şen, bayramlaşma programına katılan vatandaşlara teşekkür ederek “birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlara”temennisinde bulundu.

Bayram münasebetiyle GATA Komutanı Prof Dr. Derviş Şen Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Şen, “Kıymetli Aile Büyümüz Sn.Prof Dr Gata Komutanı Derviş Şen Hayırlı Olsun Ziyaretimize Geldi Balışeyh İlçemizin Yeşirtiği Kıymetli Hocamıza ilçemiz Adına Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'deki yaban hayatı fotokapana yansıdı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de okul önlerinde güven ortamı sağlanıyor

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında KADES tanıtıldı: Polis ve jandarma, uygulamayı telefonlara yükledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25663

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#